شیرینی ماکارون فرانسوی

943
هنر آشپزی پیش 2 سال
943 نمایش

مواد لازم ماکارون:
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم)
آرد بادام ۱ پیمانه ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱ پیمانه ۱۲۰ گرم
رنگ خوراکی (آبی)

مواد فیلینگ عسلی:
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۶ قاشق غذاخوری
شکر ۱/۴ پیمانه
کره ۷۰ گرم
عسل ۲ قاشق غذاخوری
.
سفیده ها حتما تازه از یخچال در امده باشه.
کره باید به دمای محیط برسه.
حتما بعد از پایپ‌کردن ماکارون روی سینی فر ۵-۶ دفعه صاف از بالا سینی را به زمین بکوبید تا حباب اضافه خارج بشه تا پایه ماکارون کج نشه

نمایش بیشتر
هنر آشپزی پیش 2 سال
0 نظر مرتب سازی بر اساس

هیچ نظری یافت نشد

ویدیو بعدی