طرز تهیه نان لواش تابه ای

530
هنر آشپزی پیش 2 سال
530 نمایش

آموزش درست کردن نان لواش خانگی
خیلی مهم است تابه ای که استفاده میکنید تهش ضخیم باشه چون گرما را در خود حفظ میکنه ونتیجه بهتری میده برای همین من در تابه گریل که تهش ظخیم است نان می پزم. اگر تابه ای که استفاده میکنید تهش نازک باشه زود گرم میشه و نان هم نپخته میسوز ه
و اگر حرارت را کم کنید نان خشک میشه

نان لواش
مواد لازم
آرد سفید 2 فنجان (300 گرم)
آب ولرم 1/2 فنجان
روغن 5 قاشق غذاخوری
مخمر تازه 8 گرم که برابر است با4 گرم مخمر خشک فوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری / در ویدیو میزان نمک به اشتباه قاشق غذا خوری نوشته شده

نمایش بیشتر
هنر آشپزی پیش 2 سال
0 نظر مرتب سازی بر اساس

هیچ نظری یافت نشد

ویدیو بعدی