ویدیو بعدی:


طرز تهیه نان لواش تابه ای

261 نمایش
هنر آشپزی
2
منتشر شده در 20 Apr 2020 / در مردم و بلاگ

آموزش درست کردن نان لواش خانگی
خیلی مهم است تابه ای که استفاده میکنید تهش ضخیم باشه چون گرما را در خود حفظ میکنه ونتیجه بهتری میده برای همین من در تابه گریل که تهش ظخیم است نان می پزم. اگر تابه ای که استفاده میکنید تهش نازک باشه زود گرم میشه و نان هم نپخته میسوز ه
و اگر حرارت را کم کنید نان خشک میشه

نان لواش
مواد لازم
آرد سفید 2 فنجان (300 گرم)
آب ولرم 1/2 فنجان
روغن 5 قاشق غذاخوری
مخمر تازه 8 گرم که برابر است با4 گرم مخمر خشک فوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری / در ویدیو میزان نمک به اشتباه قاشق غذا خوری نوشته شده

نمایش بیشتر
0 نظرات sort مرتب سازی بر اساس

ویدیو بعدی: